HEM    OM JULI    OM RASMUS/MUSSE    OM PELLE    OM BEA    MITT MÅL   


Avslappning

Direktlänk || Blue Ranger || 2016-07-31 || 15:35:00

Idag blev det lite avslappning för mig och Rasmus. Först blev han snabbt avryktad, fick på sig ett par tunna benskydd och sedan gick vi ut på en liten tjugominuters promenad i sommarsolen. Ganska mycket var ute under vår runda - typ sju hundar skällde ut oss, där kom bilar och lite sånt men jag tycker att det är viktigt. Att jag redan i början visar Rasmus att jag är lugn och allting är tryggt kommer det sitta i. För mig är sånt här viktigt och det är sånt som skapar starka band mellan häst och ryttare. Mest tyckte han det var skönt att få komma ut, kolla sig runt och speciellt gillade han när jag hittade en hallonbuske och han kunde äta lite gräs medan jag plockade hallon. Jag tränade lite på att göra halt, backa honom - alltså att han ska lyssna även när det finns annat som är spännande - på vägen och det gick bra efter några gånger av att han nästan trampat på mig.
 
När vi var tillbaka i stallet stretchade jag honom (eller ja - lär honom att det är okej för mig att sträcka hans små ben utan att han ska slå runt med dem), masserade och ryktade honom. Jag mockade hans box, satte in honom (mamma var ute och red Pelle), skrubbade hans krubba, smörjde sadel, träns och grimma. Min lillebror hjälpte mamma med paddocken när hon kom hem och min bror sladdade banan medan mamma plockade lite sten. Tror inte jag har visat er vår bana - den har blivit så bra! Vi lade på två lass stenmjöl för två veckor sedan och den har blivit så fin, speciellt nu när vi harvat igenom den!
 
Idag har varit en riktigt skön och avslappnande dag - jag började dagen slängd i sängen med datorn och serier, någonting jag faktiskt i princip behövt. Efter att ha varit i stallet i runt två timmar fixade jag lite mat och satte mig i solen med den nya Hippson tidningen. Livet leker! Men imorgon är det jobb igen... Back to reality.
 
Juste! Jag tog även några kroppsbilder på Rasmus som jag lägger upp imorgon! Han har faktiskt blivit så mycket finare i kroppen på två veckor.
 
 Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Vad fin blogg du har

Svar: Tack!
Julia Forsbacka

2016-07-31 @ 16:01:41 ? http://efji.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: