HEM    OM JULI    OM RASMUS/MUSSE    OM PELLE    OM BEA    MITT MÅL   


Upplägg den närmsta tiden

Direktlänk || Allmänt || 2016-08-15 || 10:28:09

Efter cirka fem veckor av uppbyggnad bestående av skrittrundor, bomarbete, longering och ledarskapsövningar samt promenader känner jag att vi är redo att trappa upp arbetet lite mer och verkligen börja jobba mer med att få Musse balanserad, hitta framåtbjudning och fortsätta att sätta muskler där det saknas. Jag tänker satsa på att rida tre till fyra gånger i veckan och longera en gång. Eventuellt blir det en promenad för hand en dag.
 
Paddock: En gång i veckan kommer vi att arbeta i paddocken och om det är träning används denna gången för just detta.
 
Skogen: Två till tre gånger kommer vi att rida ut i skogen där det två gånger är fokus på lite mer grundridning med övergångar, tempoväxlingar och framåtbjudning. Gas och broms ska fungera! Finns där träd är de super att snirka runt och träna på att böja sig!
En av dagarna blir lite mer galopp, fart och flås på små vägar. Flås och muskler byggs i backarna!
 
Longering: jobba mer på formen, få lite ryggmuskler och hitta balansen på volt. Behöver även sätta igång med att galoppera för att stärka båda galopperna och bli bättre på att gå på volt. Mycket bommar!
 
160716 vs 160806
(ja den nyaste och nedersta är nog typ världens bästa uppställningsbild med öronen framåt, hög nacke och livsglädje i ögonen)Postat av: Ridskoleryttarna

Superfin blogg du har! :D kram

Svar: TACK! :D
Julia Forsbacka

2016-08-15 @ 16:18:06 ? http://nouw.com/ridskoleryttarna

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: