HEM    OM JULI    OM RASMUS/MUSSE    OM PELLE    OM BEA    MITT MÅL   


Rasmus nya träns + ändrade planer

Direktlänk || Allmänt || 2016-08-31 || 18:22:12

Ändrade planer idag. Torun fick förhinder och kommer på lördag istället vilket inte gör mig någonting egentligen. Rasmus gick både söndag samt måndag och igår blev han longerad. Alltså får han vila imorgon och jag rider ut på torsdag, han vilar fredag och så tränar vi på lördag istället. 
 
Anyways, i lördags satt jag och klickade runt på hästsidor och kom in på Globus webb-butik. Jag klickade in på "rea"sektionen och hittade ett träns för 220 kronor som kostat 500 kronor mer. Bara tyglarna i sig gick på 160 kronor och de skulle jag få med så jag klickade hem tränset och fick det igår (vilket är jättesnabbt ju!). Imorse satte jag det på Musses fina lilla huvud och tog lite bilder. Innan jag fick hem det hade jag faktiskt inte trott att det skulle vara så fint. Det är ett väldigt speciellt och fint träns som jag kommer att använda mest i skogen, när jag hoppar och för att kunna lättare ha olika bett. Lädret är jättemjukt och härligt och jag blev framför allt imponerad av spännena och detaljerna. Ja, ni får se själva!
 
Här hittar ni tränset.
 
Asså dem detaljerna ♥_♥ Till och med spännena på tyglarna är såhär lyxiga! Så himla nöjd med mitt köp!Postat av: Katarina

Roligt med ett nytt träns och jag håller med om att spännena var extra fina :)

Svar: Ja, lite lyx i vardagen där ;)
Julia Forsbacka

2016-09-03 @ 22:37:37 ? http://saganomensaga.blogg.se

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: