HEM    OM JULI    OM RASMUS/MUSSE    OM PELLE    OM BEA    MITT MÅL   


Aha-upplevelse

Direktlänk || Allmänt || 2016-09-14 || 18:49:00

Det var länge sedan jag fick en riktigt aha-upplevelse men igårkväll kom ännu en efter en lektion på Fashion. Jag ska ju rida som jag gör i galoppen hela tiden!
 
Någonting ni nog inte vet om mig är att jag alltid varit hundra gånger bättre på att rida igenom hästar och hitta kontakt i galoppen. Rörelsemönstret passar mig bättre, jag hittar hästen och oftast kan jag få ihop hästen ganska bra. Jag har aldrig riktigt vetat varför men igår insåg jag att det är för att jag rider rätt i galoppen men slarvar och gör fel i traven. Början av gårdagens lektion var dålig. Fashion sprang iväg med huvudet i luften och jag försökte kämpa emot. När vi sedan galopperade flöt allting på och hon blev rund och kom verkligen upp. Efter tjugo minuters emotstretande i traven insåg jag mitt fel. Varför tar jag inte bara med mig känslan i galoppen?
 
Sagt och gjort. Gissa vad? Det funkade. Den fina känslan jag hade i galoppen där jag red in i bettet och fångade upp energin, allt det tog jag med mig och fick helt plötsligt en häst som dansade under mig. Inget glapp, inget slarv, inget stretande. Hur har jag inte insett detta innan? Jag vet inte. Men det är med en ny insikt jag går vidare i min ridning. This is going to be fun.
 
Instagrambild på finaste Fashion♥Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

Vad kul att du kom i insikt med det! :D

2016-09-14 @ 22:57:33 ? http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: my

Så skönt när man får dedär aha-uppleverlserna :D

2016-09-15 @ 11:47:00 ? http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Elin Nilsson Walldén

Älskar den känslan när allt bara faller på plats! Hoppas det håller i sig nu :D

2016-09-16 @ 21:28:29 ? http://nilssonwallden.blogg.se/

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: